25

lipanj 2024

KNJIGE POD STABLIMA: ANĐA MARIĆ

25

lipanj 2024

U sklopu programa Knjige pod stablima, u četvrtak, 27. lipnja u 19 sati, Anđa Marić predstavit će svoju knjigu Moja revolucija u 365 dana (Media Bar, 2023.)

Nakon dijagnoze uznapredovale multiple skleroze, autorica knjigom i svojim motivacijskim govorima pokazuje da nije 'kroničarka nego kreatorica svoga života' te čitatelje i slušatelje poziva da se zauzmu za sebe, na samo sebi svojstven način.

„Kad ti se čini da više ne možeš, kad se u tebi pale svi alarmi i sve se čini uzaludnim, postani sam svoj navijač, zapali mentalne bakle i urlaj iz petnih žila kao kad tvoj tim gubi 0:3, petnaest minuta prije kraja utakmice.

Tada budi tu za sebe.“

U predstavljanju knjige uz autoricu sudjelovat će Doris Jakić, fotografkinja, knjižničarka i članica Društva Multple skleroze u Dubrovniku.

Pridružite nam se!

 

O autorici:

Anđa Marić (Zagreb, 1976.) hrvatska je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica. U javnosti i medijima prvi je put prepoznata 1998., kao druga pratilja Miss Hrvatske. Iste je godine s bratom Jeronimom osnovala rock grupu Flare, s kojom je 2000. objavila album Srebrni i s kojim je 2001. nagrađena Porinom za najboljeg novog izvođača. Kasnije je s DJ Umekom surađivala na projektima elektroničke glazbe te na vlastitom projektu Kisha. Godine 2009. okušala se kao voditeljica u pjevačkom reality showu RTL-a Hrvatska traži zvijezdu.

Objavila je dva romana za djecu Tajna zmajskog mosta i Afra.

Od 2021. vodi svoj vlog i videokanal Mala škola za Veliki život te Anđa Marić TV: Novo poglavlje kao lifecoacherica i motivatorica.

Godinama se bori s progresivom multiplom sklerozom.

Majka je sina Gašpera.

Namjerava prohodati Kineskim zidom.

(Biografija je preuzeta iz knjige: Moja revolucija u 365 dana.)