7

srpanj 2021
Knjige pod stablima

Knjige pod stablima

7

srpanj 2021

Dubrovačke knjižnice organiziraju cjelodnevno događanje ''Knjige pod stablima'' u suradnji s festivalom Ljeto u Gružu, Kulturnim centrom Jadranom, Kosharom Dubrovnik te novonastalom udrugom Dubrovnik 33/45, koje će se održati u nedjelju, 11. srpnja 2021. u parku Luja Šoletića s početkom u 10 sati. Događanje je namijenjeno svima, a posebno ljubiteljima književnosti.

Pod stablima će biti knjige za sve uzraste, od klasika svjetske književnosti, preko dječjih bajki i basni, do legendarnih stripova. Knjige će se moći posuđivati i čitati. Ovo je idealna prilika za provesti mirnu nedjelju u hladovini gruškog parka. Događanje će glazbeno popratiti novonastala udruga Dubrovnik 33/45 gdje će se moći čuti jazz, blues, easy listening, reggae i dub sa gramofonskih ploča. Piknik atmosferu pomoći će stvoriti nova poduzetnička inicijativa Koshara Dubrovnik, a cijela ekipa bit će vam na raspolaganju gotovo cijeli dan.

Za kraj događanja u park dolaze članovi Društva dubrovačkih pisaca koji će zaokružiti cijelu priču. Književna večer s piscima počinje u 19 sati i ulazak je slobodan za sve.