Poštovani korisnici,

Znanstvena knjižnica Dubrovnik na adresi Cvijete Zuzorić 4 mijenja svoje radno vrijeme te će od ponedjeljka,  3. rujna 2018., biti otvorena za korisnike radnim danima od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Građa iz ljetnikovca Skočibuha na adresi Anice Bošković 28 bit će dostupna isti dan u Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik ukoliko se naruči do 14 sati, a u samom Ljetnikovcu do 16 sati.

Informacijska služba za upite i naručivanje građe iz fundusa Znanstvene knjižnice Dubrovnik  je dostupna na broj telefona: 020/ 441 986.

Narodna knjižnica Grad na adresi Od puča 6  nakon uspješno provedene revizije na Posudbenom odjelu i Odjelu za djecu i mlade otvara svoja vrata od ponedjeljka, 3. rujna 2018., od 8 do 20 sati radnim danima na svim Odjelima te subotom od 8 do 13 sati. O nastavku revizije u Čitaonici Narodne knjižnice Grad ćemo vas pravodobno obavijestiti za što je predviđen zamjenski prostor za rad u Čitaonici Znanstvene knjižnice Dubrovnik.

Svim našim sugrađanima želimo toplu  dobrodošlicu u  prostore Dubrovačkih knjižnica Dubrovnik, a našim školarcima, nastavnicima i roditeljima uspješnu novu školsku godinu i plodnu suradnju!

Radno vrijeme dostupno je i na poveznici.

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik

Ravnateljica

Jelena Bogdanović