Tekst: Marjana Leventić

Od 6. – 28. kolovoza u knjižnici u ogranku Mokošica organiziramo kreativne radionice za djecu od 6 do 12 godina. Radionice će se održavati u dva termina: četvrtkom u 14 sati i petkom u 10 sati.

Prošlog smo ljeta našom papirnatom flotom oplovili kontinente i upoznali se s prirodnim i kulturnim blagom nekih dalekih zemalja. Putovati ili ne putovati pitali smo se ovog ljeta i odlučili ipak krenuti na jedno kraće putovanje i obilazak Hrvatske.

Zbog posebnih mjera boravka u zatvorenim prostorima ograničen je broj sudionika, te je neophodna prethodna prijava.
Prijaviti se možete telefonom na broj 453 -570 (radno vrijeme: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7:30-14:30, utorkom i četvrtkom od 13 -18 sati), mailom: mokosica@dkd.hr ili na našoj facebook stranici.
U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast djeteta, te termin (jutro ili popodne) za koji ste zainteresirani.

Uz isječke s prošlogodišnjeg putovanja, čekamo vas na novom. Obzirom da je jako vruće, za početak se držimo mora.

Ljetna razglednica 2019.

Ljeto u knjižnici: Putujemo Hrvatskom 🐳🙃🏝Od 6. – 28. kolovoza u knjižnici u ogranku Mokošica organiziramo kreativne radionice za djecu od 6 do 12 godina. Radionice će se održavati u dva termina: četvrtkom u 14 sati i petkom u 10 sati.Prošlog smo ljeta našom papirnatom flotom oplovili kontinente i upoznali se s prirodnim i kulturnim blagom nekih dalekih zemalja. Putovati ili ne putovati pitali smo se ovog ljeta i odlučili ipak krenuti na jedno kraće putovanje i obilazak Hrvatske.Zbog posebnih mjera boravka u zatvorenim prostorima ograničen je broj sudionika, te je neophodna prethodna prijava.Prijaviti se možete telefonom na broj 453 -570 (radno vrijeme: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7:30-14:30, utorkom i četvrtkom od 13 -18 sati), mailom: mokosica@dkd.hr ili na našoj facebook stranici. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast djeteta, te termin (jutro ili popodne) za koji ste zainteresirani.Uz isječke s prošlogodišnjeg putovanja, čekamo vas na novom. Obzirom da je jako vruće, za početak se držimo mora.

Objavljuje Ogranak Mokošica – Dubrovačke knjižnice u Nedjelja, 2. kolovoza 2020.