Dragi naši korisnici,

Znanstvena knjižnica Dubrovnik, Narodna knjižnica Grad i ogranci otvoreni su prema ograničenom sustavu rada koji je naveden na našim mrežnim stranicama i zalijepljen na ulaznim vratima (https://www.dkd.hr/blog/2020/04/26/obavijest-o-otvaranju-dubrovackih-knjiznica-za-korisnike-prema-ogranicenom-sustavu-rada/).

Pri ulasku u Knjižnicu potrebno je staviti masku i rukavice te držati razmak od 2 metra. Na ulazu će vas dočekati naš djelatnik koji će zaprimiti vaš zahtjev (narudžba nove građe, vraćanje stare građe ili obnova zaduženja). Knjige koje se vraćaju potrebno je staviti u kartonske kutije koje su postavljene na ulazu s ceduljicom na kojoj piše Vaše ime i prezime.

ZAKASNINA SE POČINJE NAPLAĆIVATI OD PONEDJELJKA 11. SVIBNJA 2020.

Za sve one starije i nemoćne koji nisu u mogućnosti doći u Knjižnicu, vratiti ili preuzeti knjige molimo da nas kontaktiraju putem telefona (Narodna knjižnica Grad 020/441-999, Znanstvena knjižnica Dubrovnik 020/441-986) i mi ćemo osobno srediti prijevoz ili preuzimanje knjižnične građe do njihovih domova. Za obnovu zaduženja knjižnične građe možete nas kontaktirati telefonski ili mailom, a za Narodnu knjižnicu možete i online produžiti knjige (https://www.dkd.hr/informacije/usluge/online-obnova-zaduzenja/)

Za sve ostale upite stojimo na raspolaganju putem gore navedenih telefonskih brojeva, mail adresa (informacijska.sluzba@dkd.hr, znanstvena@dkd.hr) i Facebooka.

 

Zahvaljujemo.

 

Vaše Dubrovačke knjižnice