Besplatne prezentacije o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu ”Integral Edukacijski Programi” održat će se u ponedjeljak,16. rujna 2019. godine u Čitaonici Narodne knjižnice Grad s početkom u 18 sati.

Ako ste zainteresirani za studij u inozemstvu, ali niste dovoljno upoznati s mogućnostima koje vam se nude, IntegralEdu stručni tim dolazi u vaš grad upoznati vas sa svim potrebnim informacijama.

Prijavite se još danas i saznajte sve o studiranju u inozemstvu, studentskim zajmovima za preddiplomske i diplomske studije, smještaju te stipendijama.

Stručni tim savjetnika iz agencije IntegralEdu koja se bavi savjetovanjem o obrazovanju u inozemstvu posjetit će preko 10 hrvatskih gradov, a sve u svrhu educiranja mladih ljudi o mogućnostima visokog obrazovanja u inozemstvu.

Sljedeći dan (utorak, 17. rujna) održat će se besplatne konzultacije za sve zainteresirane od 9 do 13 sati. Sudjelovanje je besplatno.Prijavite se za predavanje u knjižnici putem linka https://confirmsubscription.com/h/j/F91A40B61A7F133F