Četvrodnevni intenzivni tečaj argentinskog tanga sa Stefanom Fava  odžat će se od 12. do 15. srpnja u Čitaonici Narodne knjižnice Grad (Saloči od zrcala). Program započinje u četvrtak, 12. srpnja u 17:30 konferencijom za medije, u 18 sati predavanje o povijesti argentinskog tanga  održat će profesor Stefano Fava, dok će se od 20 do 22 sata odvijati radionica. Cijena za četiri dana radionica iznosi 300kuna, a pojedinačna za jedan dan 100 kuna. Kontakt za informacije i rezervacije je tangoevents.dubrovnik@gmail.com

Program će biti popraćen izložbama fotografija plesača argentinskog tanga na tri lokacije: U izložbenom prostoru Narodne knjižnice Grad (Od puča 6)  bit će postavljena izložba studija Claudio Mirabella; u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika (Brsalje 5) gdje će se moći razgledati kolektivna izložba udruge Tango; te u slastičarnici „Dolce vita” gdje će biti samostalna izložba Željka Tutnjevića (Nalješkovićeva 1a).

Ovom manifestacijom Udruga DART i Udruga tango Dubrovnik nastavljaju razvijati ideju vraćanja plesnih večeri na tarace hotela i u javne prostore kao i edukativnu aktivnost.

Dubrovačke knjižnice ponosni su suorganizator manifestacije!