Dubrovačke knjižnice u petak, 16. lipnja, u 19 sati, organiziraju predavanje “Volite sebe – iscijelite svoj život”. Predavanje će održati licencirana HYL trenerica Lidija Banai, u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Tematsko predavanje vezano je uz filozofiju svjetski poznate spisateljice i učiteljice Louise L. Hay, koja smatra da je najvažnija stvar zbog koje smo rođeni naučiti voljeti sebe. “Nakon dugogodišnjega savjetodavnog rada, vođenja stotina radionica i intenzivnih programa učenja diljem zemlje i svijeta otkrila sam da samo jedna stvar liječi: ljubav prema sebi. Začuđujuće je kako život svakoga dana postaje boljim kada ljudi počnu voljeti sebe. Osjećaju se bolje, dobivaju posao koji žele, imaju dovoljno novca. Njihovi se odnosi i veze ili unaprjeđuju, ili raspadaju ako su loši te se započinju novi. Vrlo jednostavno: voljeti sebe. Kritizirali su me da sam i prejednostavna, ali otkrila sam da su jednostavne stvari obično i najmudrije”, poruka je Louise L. Hay.

Također tijekom vikenda održat će se dvije radionice:

Radionica ”PRIGRLI ŽENU U SEBI”, u Dubrovniku, subota 17. 6.2017.

Na radionici će biti riječi o važnosti povezivanja s našom pravom, ženskom, prirodom i o četiri ženska arhetipa (četiri energije) koje nosimo u sebi. Spoznaja da u nama postoje četiri energije i osvještavanje istih daje nam mogućnost da se lakše nosimo kao žene u svijetu po ”muškim pravilima”. Radionica je namjenjena svakoj ženi koja to poželi.

HYL radionica ”VOLITE SEBE” u Dubrovniku, nedjelja 18. 6.2017.g

Radionica je zasnovana na filozofiji Louise Hay i može vam  pomoći osvijestiti ograničavajuće obrasce razmišljanja i ponašanja, potaknuti bezuvjetno prihvaćanje sebe i preuzimanje odgovornosti za osjećaj ljubavi u svom životu.

Kako kaže Louise Hay ljubav prema sebi je zaista iscjeljujuća. Svatko od nas ima jedinstvenu ulogu na Zemlji, ali kada smo prekritični ta slika nam je nejasna. Nevoljenje i neprihvaćanje sebe jeste navika, a navika se može mijenjati. Mijenjanjem naših misli, možemo promijeniti odnos prema samima sebi. Nećemo potpuno zavoljeti sebe u jednom danu, ali se svakim danom možemo voljeti sve više.

Trajanje radionica 4h

Detalji o mjestu održavanja radionica i početku, naknadno.

Obje radionice vodit će licencirana HYL trenerica i Advanced Moon Mother Lidija Banai

Više informacija možete saznati na broj mobitela 098/186 8149 ili e-mail lidija.banai@gmail.com.

Prijave za radionice su OBAVEZNE.